091 real madrid matchtröja Dannie

Klubben planerar att överklaga beslutet vid skiljedomstolen, men domen har väckt frågetecken om nyckelspelarnas framtid, inklusive Kevin de Bruyne och Raheem Sterling, samt manager Pep Guardiola.

UEFA: s klubb för finansiell kontroll meddelade på fredagen att City kommer att uteslutas från Champions League i två säsonger efter att ha brutit mot Financial Fair Play -reglerna.

köpa fotbollströjor

Silva har bidragit med sju mål och sju assist på 34 matcher för City den här säsongen men turbulenta tider väntar på klubben.

Men Silva säger att han har en längtan efter att återvända till Benfica, där han kom ut ur akademin, senare i karriären.

Han har sedan dess blivit en viktig del av Pep Guardiolas sida och vunnit back-to-back Premier League-titlar samt FA-cupen och två ligacupar.

Efter att ha imponerat i Frankrike flyttade Portugals internationella Silva till Manchester City för 43,5 miljoner pund sommaren 2017.

atletico madrid tröja

Den 25-årige mittfältaren lämnade Estadio da Luz efter bara tre första lagspel för att skriva på för Monaco i augusti 2014.

voetbalshirts Outlet

Manchester City -stjärnan Bernardo Silva erkänner att han känner en ‘tomhet’ efter att ha lämnat Benfica ‘lite tidigt’ och har antytt att han vill spela för den portugisiska klubben senare i karriären.

JerroldNe PSG Paita DennisBau

DollieSti fotball drakter ReubenHil

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *