231 inter tröja MaiYwb

Express Sport avslöjade tidigare Blues ‘intresse för att få tillbaka Chelsea -fansen till London efter ett par år i Tyskland.

Kurzawa kan stå i stället för de skadade Kieran Tierney och Sead Kolasinac på vänsterbacken, samtidigt som ett alternativ för mittförsvar också är en prioritet.

Liverpool hade tipsats om att starta ett drag för Mbappe när deras nya kitavtal med Nike börjar, eftersom sportklädtillverkarna sponsrar fransmannen också.

Real Madrid är Kylian Mbappes ‘dröm’ -klubb och han kan pressa på att lämna Paris Saint-Germain för Bernabeu i slutet av den aktuella säsongen.

Det lämnade Gomes och Andreas Pereira som potentiella vikter med den förra som framträdde som favorit men inget avtal på plats då Sporting överväger vad de ska göra.

Sporting sägs ha tackat nej till chansen att skriva på Joel Pereira och bestämde sig för att inte ta tillbaka Rojo eftersom det skulle bli för dyrt på grund av hans rejäla lön.

ronaldo drakt

Manchester Uniteds razzia mot Sporting Lissabon hålls uppe medan den portugisiska sidan väger upp vem de kommer att acceptera som en del av ett bytesavtal för Bruno Fernandes.

arsenal tröjor

Den tidigare Birmingham -hitmanen har fått en tuff start på livet på sydkusten och Marcelo Bielsa ville ge honom en chans att kickstarta sin säsong.

Manchester United och Real Madrid chefsmål Mauricio Pochettino har öppnat för vad han tycker är de två bästa ligorna i världen i en antydan om var hans nästa jobb kan vara.

Shaqiris speltidsutsikter har dock tagit en träff, med Takumi Minamino nu på bilden och kan ersätta Mohamed Salah, Roberto Firmino och Sadio Mane också när det behövs.

Den schweiziska kantspelaren har varit inriktad på Roma när de letar efter en kreativ spelare för att kompensera för Nicolo Zaniolos skada.

arsenal tröjor

Liverpool -chefen Jurgen Klopp är ovillig att tänka på möjligheten att Xherdan Shaqiri lämnar Anfield i vinterfönstret.

Manchester United har inte råd att sätta upp fötterna när Bruno Fernandes kommer och måste göra fler värvningar, hävdar den tidigare Englandskytten Sue Smith.

Bowen har också vägt in med sex assist och räknar Aston Villa, Leicester, Newcastle och Wolves bland sina beundrare.

PrestonCo Inter Milan Paita AdeleAngu

AdaEdmund liverpool auswärtstrikot RoxannaVe

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *