357 manchester united trøje NildaM

Men Redknapp afviste forslag om, at Mikel Artetas job skulle være på spil, da han udtrykte sit hån mod spillerne til rådighed for Arteta.

Efter et dramatisk fald i formen er Arsenal vaklet til inden for fire point fra nedrykningszonen og blev slået ud af Carabao Cup tirsdag aften efter det tugtende nederlag til City.

Jamie Redknapp har stemplet Arsenal ‘et hold fyldt med kidders’ i en visning fordømmelse af Gunners ‘nuværende førsteholdstrup.

Ozil valgte også Arsenals Matteo Guendouzi, der i øjeblikket er udlånt til Hertha Berlin, da han blev spurgt, hvem der er den mest undervurderede spiller, han har spillet med.

arsenal trøje

The Gunners styrtede ud af Carabao Cup 4-1 til Manchester City tirsdag, da Artetas side faldt til et sjette nederlag i 11 i alle konkurrencer. Arteta har vist lidt tilbøjelighed til at ændre mening om den tidligere tyske landskamp, ​​men Ozil, der har insisteret på, at han ikke har planer om at forlade klubben, før hans kontrakt udløber, siger, at han fortsat håber, at han får en chance for at hjælpe sine kæmpende holdkammerater.

juventus trøje

Ozil har ikke spillet for Mikel Artetas side siden den 7. marts og var ikke inkluderet i Arsenal’s trupper til Premier League eller Europa League.

billige fotballdrakter

Arsenal -midtbanespiller Mesut Ozil siger, at han ønsker, at han kunne hjælpe klubben under deres nuværende kampe.

Home

WinonaAma atletico madrid trikot auswärts LauriRich

AbbeyArmy nueva Camisetas Fútbol KashaIff

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *