183 chelsea trøje Selene

Det var dog ikke alle gode nyheder, da Gabriel Martinelli på mandag led en knæskade på træning og også står over for en magi på sidelinjen.

Bernd Leno blev derefter taget af på en båre ved tabet til Brighton tre dage senere, men da han i første omgang frygtede det værste, kan den tyske internationale være ude i op til seks uger.

arsenal trøje

Det er usandsynligt, at Mari spiller igen i denne sæson, efter at klubben annoncerede, at han kunne være ude i tre måneder efter at have været tvunget fra City.

fotbollströjor

Cedric kom fra Southampton i januar og spiller endnu ikke en kamp for Arsenal på grund af en række skadeproblemer – men Arteta mener, at alle fire forbliver i klubben.

Dani Ceballos er midlertidigt skiftet fra Real Madrid med Pablo Mari, der i øjeblikket sidder ude i op til tre måneder med en ankelskade, udlånt fra Flamengo.

Situationen bliver mindre klar, hvad angår de andre spillere, idet trioen alle er udlånt på Emirates Stadium.

Det er blevet rapporteret, at der er indgået en aftale med Luiz, der i øjeblikket afsoner et forbud på to kampe efter hans afsendelse i Manchester City i sidste uge.

Premier League -klubber skal sortere aftaler inden midnat tirsdag med spillere, hvis kontrakter udløber den 30. juni.

barcelona trøje

Mikel Arteta er fortsat sikker på, at Arsenal kan gennemføre aftaler for at beholde David Luiz, Pablo Mari, Dani Ceballos og Cedric Soares i klubben.

PaulineMo maglietta psg MorrisRin

Josetteta real madrid trøje LeiaRasco

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *