752 liverpool drakt Rosett

Den erfarne trioen Toni Kroos, Luka Modric og Casemiro har en enorm jobb å gjøre på sentral midtbane, da de vil skjerme denne provisoriske tilbake fire eller tre, men vi kan det samme for Liverpool. Ozan Kabak og Nat Phillips forventes å stille opp midtstopp med Joel Matip, Virgil van Dijk og Joe Gomez ute.

Real har vært veldig gode defensivt denne sesongen under Zidane, og Real -sjefen har snakket om at styrken deres er i deres kollektive tilnærming.

Dette er en stor bekymring ettersom Varane og Ramos har vært kjernen i Real Madrid -forsvaret det meste av det siste tiåret, og deres erfaring ville ha vært sentral i å stenge Diogo Jota, Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane.

Eder Militao og Nacho vil trolig stille opp på midtstopp, ettersom de kan gå med en treer bak og stikke Ferland Mendy inne med Lucas Vazquez og Marcelo som kantspillere. Dani Carvajal er også ute, noe som også er et slag, og gir Real Madrid enda færre alternativer i forsvaret.

borussia dortmund drakt

Her er hva Real Madrid sa i en offisiell uttalelse, da dette føles som et stort løft for Liverpool i forkant av første etappe.

kjøpe fotballdrakter

Jurgen Klopp vet alt om manglende midtstoppere, og nå vil Zinedine Zidane føle den smerten for et stort spill.

barcelona trøje

Varane, 27, kommer til å sitte ute i første etappe i Madrid tirsdag, og det betyr at begge Reals midtstoppere vil savne ettersom Sergio Ramos er ute på grunn av skade.

Raphane Varane er utelukket fra den første etappen i Real Madrid – Liverpool i UEFA Champions League -kvartfinale, ettersom den franske stjernen har testet positivt for koronavirus.

MarkWager Chelsea Trøje KrisLyall

ReecersUk psg drakt AntonMale

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *