943 Chelsea Tröja AntonK

Juventus uppger enligt uppgift ett otroligt drag för Manchester City -tränaren Pep Guardiola.

Guardiola har varit ansvarig för City sedan 2016 och har kontrakt att sitta kvar vid rodret för Premier League -mästarna fram till slutet av nästa säsong.

Juventus kommer att ge Guardiola vad som krävs för att gå med dem inför kampanjen 2020-21, enligt The Sun.

Serie A -jättarna var kopplade till ett fantastiskt drag för spanjoren förra året, men fick inte sin man.

camiseta de Getafe

Guardiola tänker tydligen respektera sitt kontrakt i City, men Juve är beredd att ge honom vad han vill.

barnkläder danmark

– Philippe Coutinho har inga planer på att återvända till Barcelona och vill göra sin flytt till Bayern München permanent, enligt Catalunya Radio. Bundesliga -klubben har en option att köpa anfallaren, men har enligt uppgift ännu inte fattat ett beslut om de kommer att göra flytten permanent.

– Barcelona ger inte upp ännu om att köpa Willian Jose från Real Sociedad. AS rapporterar att LaLiga -jättarna fortfarande överväger angriparen under ett förhandlingsbart pris trots att Willian Joses utköpsklausul är fastställd till 70 miljoner euro.

– Jose Mourinho planerar inför nästa säsong i Tottenham. Daily Express rapporterar att Spurs huvudtränare vill spendera 120 miljoner pund på försvarare före 2020-21, med Benficas Ruben Dias och Bournemouths Nathan Ake som leder listan över mål.

landslagströja sverige

– Liverpool försökte skriva på Villarreal -angriparen Samuel Chukwueze under januari, enligt France Football, som rapporterar att Europamästarna erbjöd 29,6 miljoner pund för Nigeria -landskampen. Att bo på Anfield och Daily Express säger att Liverpool kommer att erbjuda 18-årige backen Neco Williams ett nytt kontrakt.

-Inter kommer att avgöra inom de närmaste 48 timmarna om de ska signera målvakten Emiliano Viviano efter att 34-åringen avslutade medicin på Serie A-flygblad, enligt CalcioMercato. Intermålvakten Samir Handanovic fick en fingerskada förra veckan.

Decathlon

MitchellB Real Madrid Paita Madeleine

Janisrffp Source Info Link PhillippM

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *