503 kjøpe fotballdrakter Sheree

Men Van de Beek bekreftet tidligere at han ikke hadde det travelt med å bevege seg bort fra Eredivisie.

Og midtbanespilleren har fortsatt sin elektriske form, etter å ha scoret 10 mål og gitt 11 assists så langt denne kampanjen på klubbenivå.

fc barcelona drakt

Stjernens evne til å hjelpe til med å koble sammen angrepsspill har gjort ham til et av de mest ettertraktede forslagene i Europa.

Midt i økende rykter om at et skifte til Bernabeu fortsatt lokker, har van de Beek avklart fremtiden hans.

Holland -internasjonalen var til og med forventet å bytte til Madrid i fjor sommer, men ble værende i Ajax etter at de spanske gigantene ikke klarte å laste ned Gareth Bale eller James Rodriguez.

messi drakt

Rapporter uttalte at van de Beek allerede hadde avtalt vilkår med LaLiga -titteljagere og ville bli med dem på slutten av sesongen.

kjøpe fotballdrakter

Old Trafford-hierarkiet aksepterte angivelig at kapring av van de Beeks bytte til Spania kan vise seg å være en utfordring, men kan gjenopprette interessen etter at 22-åringen bekreftet at fremtiden hans fremdeles er usikker.

Ajax -midtbanespiller Donny van de Beek har insistert på at en avtale om å bli med Real Madrid ikke er gjort – noe som gir Manchester United et stort løft i jakten på den talentfulle nederlenderen.

Key:sport

WernerKec fodboldtrøjer Brittneyu

JudiBrfln barcelona trøje ModestoCo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *