045 liverpool trøje børn Klaudi

De sidder ottende i Pro League, da Club Brugge står til at blive kronet som ligamestre, hvor klubben sidder 15 point foran de nærmeste rivaler Gent i toppen.

Anderlecht har gennemgået en stenet første sæson, siden Kompany sluttede sig til, efter at have afsluttet sin berømte Manchester City -karriere.

UEFA satte spørgsmålstegn ved Belgiens hensigt om at aflyse resten af ​​sin ligasæson, og der vil ikke være nogen endelig afgørelse om, hvorvidt kampagnen vil blive genoptaget tidligst i slutningen af ​​april.

I mellemtiden har Anderlecht inviteret spillere til at trække i deres træningssæt og samle sig, mens det er frivilligt at understrege fremmøde mandag.

Planen mangler endnu at blive ratificeret, men den skal godkendes på et generalforsamlingsmøde onsdag, en proces der sandsynligvis vil være en formalitet. Der er kun en runde med almindelige sæsonkampe tilbage.

tottenham trøje

Belgien forbliver stort set lukket på grund af coronavirus -pandemien, og det blev annonceret den 2. april, at der var en plan om at opgive Pro League -sæsonen.

Men mange førsteholdsfodboldspillere forventes tilbage på Neerpede-træningsbanen, efter at Anderlecht besluttede, at tiden var inde til at genforenes samme sted.

fotbollströjor

Spiller-chef Kompany har set sine spillere forblive fit hjemme de seneste uger, hvor Anderlecht-stjernerne ringede ind på Zoom for at deltage i træningssessioner.

real madrid trøje børn

Vincent Kompany er klar til at byde sit Anderlecht -hold velkommen tilbage til træning på mandag – med et ordre om at opretholde social afstand.

Oregon State University Athletics

VirgilClu maglie calcio a poco prezzo Alexandra

LeifajJrc manchester united drakt JVRCheste

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *