593 manchester city tøj Herber

Dyer gjorde det til 4-0 i det 71. minut, da han kontrollerede udskiftning Kemy Agustiens bold over toppen for igen at slå Green, før routingen blev afsluttet, da en anden sub, Scott Sinclair, hamrede hjem for at give Laudrup den bedst mulige start på livet kl. hans nye klub.

Et andet kom cirka 45 minutter senere, da den tidligere Rayo Vallecano -mand var i stand til at krølle et strålende skud i det øverste hjørne fra Wayne Routledge’s aflevering, før en tredje blev tilføjet af Dyer med en dejlig afslutning forbi Green efter at have fundet masser af plads uden for areal.

arsenal trøje

Michu elskede sig selv til den rejsende Svanefest i bare det ottende minut af sin karriere i klubben, da han slog en mållig indsats fra 22 yards, som R’s keeper Robert Green ikke formåede at holde ude.

arsenal trøje

Mark Hughes ‘QPR -side blev let slået af svanerne, der så ekstremt walisiske ud i deres røde skjorte, hvide shorts og grønne sokker, selvom nationalhelt Sparkys side klarede 21 forsøg på mål og kun to mindre end Swanseas seks på mål.

fotballdrakt barn

Den nye manager Michael Laudrup nød en fantastisk start på sin Premier League -ledelseskarriere, da han så Michu score to gange med Nathan Dyer også på scoringslisten et par gange.

Swansea City har startet deres Premier League-kampagne med en blændende 5-0-sejr over QPR på Loftus Road.

RobtMarcu Bayern Munchen Paita VernaMori

RobtMarcu Bayern Munchen Paita VernaMori

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *