885 liverpool drakt Marvin

Favre vil da ha en god ide om start -XI han skal sette ut når Dortmund reiser til Augsburg når Ruckrunde starter om fjorten dager.

De vil deretter møte tre vennskapskamper mot belgiske Standard Liege, nederlandske antrekket Feyenoord og andre Bundesliga -lag Mainz i løpet av neste uke.

Dortmund er for tiden på vinterferie, men vil begynne forberedelsene til andre halvdel av Bundesliga -sesongen med en treningsleir i Marbella i Sør -Spania, som begynner på lørdag.

Planer om at treningskomplekset og ungdomsprestasjonssenteret skal utvides i etapper frem til 2021 er i gang, og byggingen når den er ferdig skal koste opptil 20 millioner euro.

liverpool drakt

Krosche hevdet også at 19-åringen ville ha hatt det vanskelig å holde en vanlig plass på Julian Nagelsmanns side.

Tidligere i uken sa sportsdirektør i RB Leipzig, Markus Krosche, at Haalands ønske om å ‘absolutt’ ønske å flytte klubber i januar forhindret klubben i å gjøre et trekk.

Ole Gunnar Solskjær tok personlig et privatfly for å prøve å overbevise sin landsmann om å bli med United i stedet, men til tross for at det ikke fungerte sa den tidligere Molde -manageren at Dortmund har trukket et kupp ved å få signaturen hans.

billige fotballdrakter

Og etter å ha scoret 28 på 22 kamper for Salzburg, har Haaland nå offisielt sluttet seg til Bundesliga -siden og har signert en kontrakt om å beholde ham i klubben til 2024.

Haaland valgte å bli med Dortmund fra Red Bull Salzburg for 17 millioner pund etter at favorittene Manchester United var motvillige til å imøtekomme kravene til spillerens agent Mino Raiola og hans far Alf-Inge Haaland.

19-åringen ser deretter utveksle noen ord med Dortmund-sjef Lucien Favre, før han går inn på et av kompleksets områder med fysisk aktivitetstrening.

real madrid drakt barn

I et Instagram-innlegg på Dortmund sin offisielle side ses Haaland komme inn i klubbens moderne treningssenter i Brackel, et distrikt i Dortmund.

Erling Haaland var smilende da han ankom sin første dag på Borussia Dortmund etter å ha fullført et skifte til Bundesliga -laget sist helg.

QuincyznO tottenham fotbollströja AnnaMacPh

DeboraBri billige fotballdrakter AurelioBr

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *