835 køb fodboldtrøjer JoelLu

Offside, Northampton Town. Sam Hoskins forsøger en igennemlægning, men Benny Ashley-Seal går i offside.

Connor Ogilvie headede også over fra et O ‘Connor-frispark, da Gillingham lagde pres på anden halvleg.

Tom O ‘Connors’ målbundne frispark i stoptid blev headet over overliggeren ved fjerneste stolpe af indskiftede Matty Willock.

chelsea trøje

Gillinghams Jordan Graham kom tættest på at udligne med et indlæg, der krummede videre til overliggeren fra højre side af straffesparksfeltet i det 70. minut.

atletico madrid trøje

Wales U21-landsholdsangriber Jephcott fejede hjem fra 15 yards efter 33 minutter, da han mødte Conor Grant’s indlæg med en sød førstegangsslag.

Plymouth -spillemanden Danny Mayor slog Gills -målmanden Jack Bonham i det 15. minut, men hans behændige chip skummede lige over.

Argyle startede på forfoden med den centrale forsvarsspiller Will Aimson, der dykkede for at sende sin sjette minuts hovedstød lige forbi stolpen.

Plymouth -forward Luke Jephcott tog sit mål til 14 for sæsonen i alle konkurrencer, da de hævdede en snæver sejr over Gillingham.

Sam Hoskins og Jack Sowerby havde sene halvchancer for skomagere, men ingen af ​​dem kunne finde nettet, og begge sider måtte nøjes med et point.

Ryan Watson slæbte en indsats bredt i de tidlige øjeblikke af anden halvleg, og Wyke skød kampens bedste chance over overliggeren efter en scoring i et mål i et hjørne.

Max Power stak Jonathan Mitchells håndflader midtvejs i halvlegen, men – på trods af dominerende besiddelse – skabte Sunderland meget lidt i en kedelig åbning 45 minutter.

Nicky Adams blinkede en langdistanceindsats ud over den fjerne stolpe tidligt, før Charlie Wyke også var uden for mål, da den blev umarkeret fra Grant Leadbitters frispark.

maglie calcio a poco prezzo

De sorte katte spillede deres første kamp i over to uger på grund af et udbrud af coronavirus og havde det bedst muligt i et spil med få chancer.

Sunderland markerede deres tilbagevenden til handling med en kedelig målløs League One -uafgjort i den kæmpende Northampton Town.

Stephania chelsea trøje KathiTcr

RollandLo matchtröjor fotboll JohnieVir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *