296 fodboldtrøje med navn Kelsey

Villa, der er ude til Arsenal på søndag, mangler bare et point mod Joe Montemurros Gunners for at garantere sikkerheden, hvis City slår Hope Powells Brighton.

Midlertidig Aston Villa Kvinder -manager Marcus Bignot jokede med, at han er ‘for gammel til sindespil’, efter at Beard sagde, at han hellere ville være i Bristol Citys position end Villa’s, på trods af at Robins havde brug for en sejr søndag mod Brighton for at have en chance for at beholde deres WSL -status til næste sæson.

barcelona trøje

Beard overvåget en 3-0 hjemmesejr i WSL over Brighton i januar og 1-0 på udebane-tab i FA Cup i sidste måned.

Efter at have været på to point efter 10 kampe, da Beard overtog ansvaret i januar indtil kampagnens afslutning, hvor Tanya Oxtoby gik på barsel, har holdet optjent 10 af de 11 kampe, der er fulgt.

Bristol City møder syvendepladsen Brighton på udebane, mens Villa er på tredjepladsen Arsenal.

arsenal trøje

Rockins-bunden Robins er to point efter deres nedrykningsrivaler Aston Villa, der har en langt bedre målforskel, på vej ind i søndagens sæsonafslutende runde af WSL-kampe.

magliette calcio a poco prezzo

Bristol City -chef Matt Beard siger, at holdet fortjener æren, uanset om deres bud på Women’s Super League -overlevelse ender med succes eller fiasko i weekenden.

Football

DarrenFai Jalkapallo Pelipaidat Halvalla DianEdler

TristaBer billige fotballdrakter TereseDum

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *