562 real madrid trøje Bernar

Can mener, at fodboldspillere har et ansvar over for offentligheden, da de ‘tjener mange penge’, der kan hjælpe med at bekæmpe virussen.

Dortmund har været en af ​​de tyske klubber for at give en betydelig donation til at hjælpe med at bekæmpe den virus, der forårsager dødsfald over hele verden.

real madrid trøje

De var fire point efter ligalederne Bayern München, men Can indrømmede, at det ikke bliver let, hvis og når sæsonen genoptages.

Dortmund nød en vellykket sæson, indtil Bundesligaen blev suspenderet på grund af coronavirus.

På trods af at der var risiko involveret, sagde midtbanespiller Emre Can søndag, at han glædede sig til at komme tilbage på banen.

Dette indebar, at klubbens spillere kun fik lov til at træne i to, da de kom tilbage til arbejdet som Dortmund -basen i Brackel.

billige fotballdrakter

Selvom omplanlægningen har været på alles læber, har Dortmund omhyggeligt planlagt deres tilbagevenden til træningen for at holde deres holdkamp i form.

fodboldtrøjer tilbud

Det er uklart, hvornår og om den tyske topflyvning og andre større fodboldligaer vil blive afsluttet med internationale konkurrencer som EURO 2020 og Copa America, der allerede skal presses et år tilbage.

Spillerne har brugt de sidste par uger isoleret på grund af coronavirus -udbruddet, Bundesligaen er i øjeblikket suspenderet tidligst til 30. april.

Erling Haaland kunne ikke skjule sit smil, og han og hans Borussia Dortmund-holdkammerater vendte tilbage til træningsbanen mandag eftermiddag.

FIFA

MichealWo Maglie Calcio a poco prezzo OTOCecila

Christelz IsisBodyl

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *