926 Borussia Dortmund Tröja Marlys

Gaizka Mendieta har beskrivit James Rodriguez som en ‘riktig spelare’, men säger att Real Madrid -stjärnan inte har utnyttjat sina ‘fördelar’ sedan han kom till klubben.

camiseta de Real Madrid

James spelade en huvudroll i Colombias lopp till kvartsfinalerna i VM 2014 och lockade uppmärksamhet från ett antal Europas främsta klubbar under processen.

Madrid vann tävlingen om sin signatur senare samma sommar och knöt mittfältaren till ett sexårskontrakt efter att ha kommit överens om ett avtal på 71 miljoner pund med Monaco.

28-åringen har varit med i 124 matcher för Blancos sedan dess och gjort 38 mål, samtidigt som han fått tag på en Liga-titel och två Europacuper.

arsenal tröja

James har dock aldrig riktigt kunnat etablera sig som en ordinarie i Zinedine Zidanes uppställning bland stark konkurrens om platserna i Madrids trupp.

Colombias landskamp återvände till Santiago Bernabeu förra sommaren efter ett tvåårigt lån i Bayern München, men har bara spelat i 13 matcher i alla tävlingar 2019-20.

manchester united matchtröja

Madrid har tippats att ta in James innan han blir en fri agent 2021, och Mendieta medger att den begåvade nr 10 har förbrukat alla hans nio liv i den spanska huvudstaden.

Den nuvarande Liga -säsongen har varit i vänteläge sedan mars på grund av coronaviruspandemin, men åtgärden kommer att återupptas i helgen bakom stängda dörrar.

Real Madrid är planerat att spela värd för Eibar på ett tomt Bernabeu på söndag, och Mendieta säger att även om spelarna snart ‘kommer att vänja sig vid’ bristen på atmosfär kommer det inte att dröja för länge innan supportrar får återvända till stadioner över hela Spanien.

SherylMor Magliette Calcio A Poco Prezzo LonDruitt

ClaudioMa chelsea maglia MariBenit

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *