540 fotbollströjor sverige TammyP

Bara 11 matcher återstår innan säsongsslutet i Englands andra nivå, med sidan som coachas av Marcelo Bielsa tillbaka i aktion på lördag borta mot Hull City.

Leeds befinner sig för närvarande på andra plats i mästerskapet, fem poäng från Fulham när de håller kursen för att försegla automatisk avancemang till Premier League.

dortmund tröja

I sitt officiella svar accepterade Leeds domen samtidigt som han hävdade att Casilla påstod att han var oskyldig.

Dessutom har målvakten beordrats att delta i en utbildningssession ansikte mot ansikte.

Casilla, som förnekade att han misshandlade Leko rasistiskt, har blivit utestängd i åtta matcher och har också fått ett böter på 60 000 pund för brottet.

real madrid matchtröja

Men anklagelserna har nu bevisats av en oberoende tillsynsmyndighet och den tidigare Real Madrid -mannen kommer att sakna den stora delen av resten av mästerskapssäsongen.

billige fotballdrakter

Enligt det styrande organets anklagelser hänvisade Casilla till ras och/eller färg och/eller etniskt ursprung, vilket utgjorde ett grovt brott och fick extra tid att svara.

FA bestämde att Casilla, 33, misshandlade Charltons Jonathan Leko rasistiskt under Londonklubbens 1-0-seger mot Leeds i september.

Leeds United -målvakten Kiko Casilla har fått en hård straff från fotbollsförbundet efter att ha blivit skyldig till rasistiska övergrepp i en match mot Charlton Athletic.

FawnfbRvd West Laurel Hill A – L HugoDomin

ErnaWinbu West Laurel Hill A – L JestineGi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *