565 Chelsea Tröja Modest

Werner har varit i produktiv form den här säsongen, gjort 28 mål i 34 Bundesliga -matcher och gjort 34 gånger i alla tävlingar för att etablera sig som en av de bästa anfallarna i Europa.

arsenal tröja med eget tryck

24-åringen har totalt 95 mål sedan han kom till Leipzig 2016, men Werner hade redan identifierats som en premiumtalang tack vare sina prestationer som ung i Stuttgart.

Arsenal Tröja

Chelsea-legenden Di Matteo, som var assistent för Andre Villas-Boas innan han placerades som chef för Blues i åtta månader, har avslöjat att han försökte fånga Werner innan hans mycket framgångsrika flytt till Leipzig.

Di Matteo har kämpat i sin managerskarriär sedan han lämnade Chelsea men kan hävda att han har övervakat klubbens bästa kväll i europeisk fotboll efter Blues Champions League -triumf 2012.

koszulka Barcelona

Han styrde också Chelsea till FA Cup -ära den säsongen men ersattes av Rafael Benitez halvvägs genom följande kampanj.

Werner var tillgänglig för att spela Leipzigs sista Bundesliga -match i kampanjen mot Augsburg i helgen men har redan bekräftat att han inte kommer att spela i klubbens återstående Champions League -matcher.

Istället ska det tyska esset flytta till England så snart som möjligt och börja förbereda inför säsongen 2020/21 tillsammans med sina nya lagkamrater.

HelenMixo messi drakt DarciTabe

ElliotczB Napoli Pelipaidat RonnieHar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *