798 manchester united drakt MinnaM

Skaderamte Leicester kommer til å få kantspilleren Marc Albrighton tilbake i kampen om kampens siste kamp.

Rodgers nyter muligheten til å bestride et spill av en slik størrelse som søndag helt sikkert vil bli den største kampen siden han tok ansvaret for klubben.

I mellomtiden er konkurranse i Champions League et must for Red Devils, som ønsker å komme tilbake til Europas toppkonkurranse etter å ha havnet på sjetteplass forrige sesong.

messi drakt

Rodgers insisterer på at det blir en god sesong for hans side uansett utfall denne helgen, ettersom revene allerede har forbedret sin niendeplass fra forrige sesong.

Leicester starter sesongens siste kamp mot Manchester United et poeng bak sine motstandere og Chelsea, som er hjemme for Wolves for sitt eget sesongavgjørende oppgjør.

barcelona fc drakt

The Foxes så ut til å være på vei mot en topp-fire-avslutning, men har vunnet bare to av åtte Premier League-kamper siden sesongen ble gjenopptatt etter en tre måneders pause på grunn av koronaviruspandemien.

fotbollströja barn eget tryck

Leicester City -sjef Brendan Rodgers sier at det vil bli mer press på Manchester United i søndagens knasende sammenstøt på King Power Stadium, ettersom de ‘trenger’ i stedet for å være med i Champions League.

CecilahvG Maglia PSG ArielleSc

LizzieWin maglia atletico madrid 2020 Salvatore

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *