259 manchester united drakt LesliF

The Reds ‘tidligere ghanesiske internasjonal sier at han ser frem til å få en ny sjanse til å åpne sin konto for The Reds.

Owusus mulige debutstart foran og utseendet til North Queenslands markeringstelt, den tidligere Liverpool- og England -spissen Robbie Fowler, skaper en munnvannskonkurranse mellom to lag som har slitt med å finne baksiden av nettet denne sesongen.

real madrid drakt

På oppsiden for The Reds vil den sentrale midtbanespilleren Paul Reid komme tilbake tidligere enn forventet fra en adduktorskade, mens spissen Lloyd Owusu og den livlige koreanske midtbanespilleren Inseob Shin viste oppmuntrende tegn da de ble introdusert mot Gold Coast, noe som tyder på at de kunne begge presser på en plass i starteleven.

Allerede seks poeng bak serielederne Gold Coast United, ser Vidmar tre poeng hjemme mot Fury som avgjørende, ettersom The Reds ser ut til å få mest mulig ut av det tidlige løpet av hjemmekamper.

De røde sitter åttende med seier og to tap fra sine tre kamper, mens North Queensland ikke har hatt den beste starten på sin første Hyundai A-League-kampanje, og holdt bunnen av tabellen uten poeng.

Goedkope voetbalshirt

Dodd vil savne sin første Hyundai A-League-kamp på grunn av skade siden han løp ut for Uniteds første kamp i ligaen tilbake i 2005, og den angripende midtbanespilleren klarte bare ikke å opptre i to av The Reds ’98 kamper i Hyundai A -League, på grunn av henholdsvis suspensjon og internasjonal tjeneste. Visekaptein Lucas Pantelis vil lede hjemmelaget i Dodds fravær.

De røde har blitt herjet av leggskader som ledet inn i kampen med Dodd, brasilianske Cassio og midtbanespiller Fabian Barbiero som ble med Kristian Sarkies på sidelinjen med klager på underbenet.

billige fotballdrakter

Adelaide United FC har blitt rammet av ‘kalv’ -forbannelsen med en rekke store navn, inkludert kaptein Travis Dodd, utelukket kampen fra i morgen kveld mot Robbie Fowler ledet North Queensland Fury på Hindmarsh Stadium i runde 4 av Hyundai A -League 2009/10 sesong.

University of Illinois Athletics

Georgiann juventus trøje SantoLefe

DaciaWege maglia atletico madrid 2022 TracyGues

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *