667 juventus trøje BVQNad

De to kan også være i stand til at spille i samme side, før Ozil forlader, med Fekir i stand til at spille ude på bredden.

Ved at underskrive Fekir kunne han derfor blive justeret i Premier League, før han blev Arsenals chefskaber, når Ozil forlader.

Den tyske playmaker Ozil er i øjeblikket Arsenals eneste senior nr. 10, og det forventes meget, at han forlader en gratis transfer om 12 måneder.

arsenal trøje

Mikel Arteta vil i mellemtiden lede efter forstærkninger på midtbanen med Dani Ceballos på lån for at vende tilbage til Real Madrid og Mesut Ozil uden kontrakt i 2021.

Lønninger er et presserende problem for mange hold i hele Europa med den bratte standsning i fodbold på grund af coronavirus -pandemien, da indkomsterne falder, da omkostningerne fortsat er høje.

real madrid trøje

At sælge ham ville også give Sevilla-klubben mulighed for drastisk at nedbringe deres lønregning, med Fekir langt den bedst betalte spiller på deres bøger.

Hvis VM -vinder Fekir presser på for at forlade, som Lo Celso gjorde, kan Arsenal have forhandlingsstyrken til at nedbringe Betis -gebyret.

Men da Giovani Lo Celso forlod Benito Villamarin Stadion for et langt billigere gebyr, end Betis havde håbet på, kan Arsenal søge en gentagelse med Fekir.

Den 27-årige har produceret syv mål og seks assists i 22 La Liga-optrædener og fordelt sin tid jævnt mellem roller på venstre fløj, højre fløj og som nr. 10.

maglie calcio poco prezzo

Arsenal og AC Milan er blandt holdene, der har spurgt om Fekirs tilgængelighed, men ønsker ikke at imødekomme denne vurdering.

International Football News, Scores & Videos

DelphiaHu goedkope voetbalshirts ZOERuthie

DamarisGl liverpool trøje børn TorriAkin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *